Breaking News
06 Ιανουαρίου 2024

Μπάσκετ: Ήττα για τον ΟΦΗ από το Αιγάλεω


Δεν κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του για το 2024 ο ΟΦΗ που στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της National League 1 έχασε με 66-59 από το Αιγάλεω εκτός έδρας.

Πέρα από την ήττα όμως ο ΟΦΗ έχασε και την διαφορά με την οποία είχε κερδίσει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος το Αιγάλεω (88-83) και αυτό ίσως παίξει ρόλο στην εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Το ματς ήταν απόλυτα ισορροπημένο στο πρώτο δεκάλεπτο με τις δύο ομάδες με την λήξη του να βρίσκονται ισόπαλες 15-15, ενώ χέρι χέρι πήγαιναν και στο δεύτερο δεκάλεπτο χωρίς καλές εμπνεύσεις πάντως στην επίθεση με το Αιγάλεω να προηγείται στο ημίχρονο με 27-25. Στο τρίτο δεκάλεπτο ο ΟΦΗ ανέβασε ρυθμούς και κατάφερε με την λήξη του να προηγηθεί με 38-42 αλλά στο τέταρτο δεκάλεπτο η ομάδα του Β. Ράλλη λύγισε και σε συνδυασμό με την ευστοχία του Αιγάλεω (σημείωσε 28 πόντους στο τέταρτο δεκάλεπτο) υπέστη τελικά την ήττα με 66-59.

Τα δεκάλεπτα: 15-15, 27-25, 38-42, 66-59
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Με ένα ατύχημα, ευτυχώς χωρίς σοβαρές συνέπειες, ξεκίνησε το Ράλι Ντακάρ

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics