Breaking News
07 Ιανουαρίου 2024

Α Εθνική Γυναικών: Ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης για τον ΟΦΗ



Δεν κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο 2024 η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ που ηττήθηκε με 0-1 από τον Αστέρα Τρίπολης για την 10η αγωνιστική της Α΄Εθνικής ποδοσφαίρου.

Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα για το συγκρότημα του Κ. Παντζαρίδη που είχε ηττηθεί και από τον ΠΑΟΚ για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα και πάλι στο ΒΑΚ στην πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα.

Το ματς

Ο ΟΦΗ σε αντίθεση με άλλα ματς δεν είχε τόσο καλή απόδοση , ενώ και ο Αστέρας Τρίπολης έκλεισε αρκετά καλά τους χώρους και εκμεταλλεύτηκε τις λιγοστές ευκαιρίες που του δόθηκαν στο ματς.

Η κρητική ομάδα ξεκίνησε πιο δυνατά το παιχνίδι και είχε μια καλή στιγμή στο 6΄με την Ριμπάνσκα που βρήκε δίχτυα στο 20΄αλλά το γκολ της ακυρώθηκε ως οφσάϊντ.

Στο 38΄ο Αστέρας είχε την πρώτη του καλή στιγμή στο ματς με το σουτ της Ντούρκοβιτς εκτός περιοχής να αποκρούεται με δυσκολία από την τερματοφύλακα του ΟΦΗ.

Λίγα λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 42΄η Γεωργαντζή με ωραία δυνατό δεξί σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ΟΦΗ κάνοντας το 0-1. που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ προσπάθησε να ισοφαρίσει το παιχνίδι αλλά δεν βρήκε πολλούς κενούς χώρους εκτός από τη μεγάλη φάση που είχε στο 76΄για να κάνει το 1-1 με την Γρηγοριάδου να αποκρούει τη μπάλα μετά την προσπάθεια της Ριμπάνσκα.

ΟΦΗ: Γκούρντνερ, Κυδωνάκη, Κουκουλάκη, Γουνάκη (86΄Πατερνά), Παπακωνσταντή (86΄Κατιρτσίδου), Δρακογιαννάκη, Πέϊου, Ζέρβα (63΄Αεράκη), Καλαμπέροβα, Μουστάγκ, Ριμπάνσκα.

Αστέρας Τρ.: Γρηγοριάδου, Μεντόσα, Νεοφύτου, Μιχαλοπούλου, Μελισσού, Τζαφέρη, Ντούρκοβιτς, Γεωργατζή, Φακίνου, Δρακονάκη, Μοσκοφίδου

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Έρευνα για πιθανό στήσιμο από την Παρί Σεν Ζερμέν ώστε να πάρει τη Χρυσή Μπάλα ο Μέσι

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics