Breaking News
01 Απριλίου 2024

ΟΦΗ: Φεύγει για τη Λίλεστρομ ο Λάρσον



Ο δεξιός ακραίος μπακ του ΟΦΗ Έρικ Λάρσον έχει συμφωνήσει με τη Λίλεστρομ και είναι πιθανό να επιστρέψει από τώρα στην πατρίδα του τη Νορβηγία

ΟΦΗ: Φεύγει για τη Λίλεστρομ ο Λάρσον
Παίκτη της Λίλεστρομ χαρακτηρίζουν ήδη τον Ερικ Λάρσον οι συμπατριώτες του Σουηδού μπακ και σύμφωνα με αυτούς το μόνο που εκκρεμεί είναι αν ο 33χρονος δεξιός ακραίος οπισθοφύλακας θα μετακινηθεί άμεσα εκεί ή στο φινάλε της σεζόν, οπότε και εκπνέει το συμβόλαιό του με τον ΟΦΗ.

Η ομάδα της Νορβηγίας ενδιαφέρεται για εκείνον και όπως μετάδωσε η «aftonbladet» ο παίκτης υπέγραψε ήδη σε αυτή.


Στην πατρίδα του Έρικ Λάρσον τον θεωρούν ήδη παίκτη της Λίλεστρομ και το ερώτημα είναι αν θα αποχωρήσει άμεσα από τον ΟΦΗ ή το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος από τους Κρητικούς.

Έτσι από τη στιγμή που από την πλευρά του ΟΦΗ δεν είχαν σκοπό να του ανανεώσουν το συμβόλαιο και παράλληλα λόγω τραυματισμού θα «χάσει» μίνιμουμ τα επόμενα δύο από τα εναπομείναντα πέντε παιχνίδια των Play Out, είναι πιθανό να ενταχθεί από τώρα τώρα και όχι το καλοκαίρι στη Λίλεστρομ.

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 01/04

 

 

 

 

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν οι Εαρινοί αγώνες των Masters στο κλειστό «Βασίλης Πολύμερος»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics