Breaking News
24 Ιανουαρίου 2025

ΟΦΗ: «Πρώτη» Ανδρούτσου στην αποστολή ενόψει ΠανσερραϊκούΘα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Μίλαν Ράσταβατς...

 


Με τον νεοαποκτηθέντα Θανάση Ανδρούτσο να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά στην αποστολή, ολοκληρώθηκε το πρωί η προετοιμασία του ΟΦΗ, ενόψει της αυριανής (25/1, 17:00) αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης», στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League.

Ο μέχρι πρότινος παίκτης του Ολυμπιακού θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Μίλαν Ράσταβατς, σε αντίθεση με τον τραυματία Αντριάν Ριέρα, τον Τίτο Κουτεντάκη που ταλαιπωρείται από ίωση και τον τιμωρημένο Μάρκο Μπάκιτς.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Ναούμοφ, Μαρινάκης, Γκονζάλες, Χατζηθεοδωρίδης, Σίλβα, Μπρεσάν, Λαμπρόπουλος, Χριστόπουλος, Καραχάλιος, Ανδρούτσος, Αποστολάκης, Νέιρα, Φούντας, Σενγκέλια, Νους, Θεοδοσουλάκης, Φανουράκης, Γιουνγκ και Σαλσίδο.

 zougle.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς «νικήθηκε» τελικά από το πρόβλημα τραυματισμού

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics