Breaking News
12 Φεβρουαρίου 2020

Την προσεχή Πέμπτη (13/2) θα γίνει στα γραφεία της ΕΠΟ, η κλήρωση των πλέι οφ αλλά και των πλέι άουτ για τον 8ο όμιλο της Γ΄Εθνικής.

Την προσεχή Πέμπτη (13/2) θα γίνει στα γραφεία της ΕΠΟ, η κλήρωση των πλέι οφ αλλά και των πλέι άουτ για τον 8ο όμιλο της Γ΄Εθνικής.Ανακοίνωση εξέδωσε την Τρίτη (11/2) η ΕΠΟ, μέσω της οποίας κάνει γνωστό ότι στις 11:00 το πρωί της Πέμπτης (13/2) θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της στο Πάρκο Γουδή η κλήρωση για τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ του 8ου όμίλου της Γ΄Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Από την Επιτροπή Διοργανώσεων (υποεπιτροπή Γ΄ Εθνικής) ανακοινώνεται ότι η κλήρωση για το πρόγραμμα των αγώνων play-Off και Play-Out του 8ου ομίλου του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, θα διενεργηθεί την Πέμπτη 13.02.2020 και ώρα 11:00, στα γραφεία της Ε.Π.Ο. (αίθουσα Ε.Ε.).

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι
Είσαι ο καλύτερος προπονητής; Στα Fantasy τουρνουά φτιάχνεις τη δική σου ομάδα & διεκδικείς την κορυφή. Πάτα εδώ!Με βάση την Προκήρυξη της Γ΄ Εθνικής περιόδου 2019 – 2020, δικαίωμα συμμετοχής στα Play-Off έχουν τα τέσσερα πρώτα σωματεία της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου που είναι τα εξής: Επισκοπής ΑΟ, Ο Γιούχτας ΑΟ Αρχανών, Ηρόδοτος ΠΑΣΑ και Πανακρωτηριακός ΑΟ. Δικαίωμα συμμετοχής στα Play-Out έχουν τα υπόλοιπα πέντε σωματεία της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου και είναι τα εξής: Αγίου Νικολάου ΑΟ, ΣΥΝΚΑ ΑΕΕΚ, Ατσαλένιου ΠΟ, Πόρου ΑΟ, Ρεθυμνιακός ΑΟ».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics