Breaking News
15 Μαΐου 2018

Ο Μίχαελ Σκίμπε έχει μεγάλες προσδοκίες από τη φιλική αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας με τη Σαουδική Αραβία, στη Σεβίλη (15/5, 20:30).

 


Στις δηλώσεις του ενόψει του επικείμενου αγώνα, ο Γερμανός εκλέκτορας εστίασε στην ευκαιρία που έχει να δει το «νέο αίμα» των διεθνών, ειδικά των επιθετικών, καθώς στις προθέσεις του είναι να εμφανίσει στο Nations League ένα συγκρότημα με σαφώς πιο επιθετικό στιλ.


-Τι περιμένετε να δείτε από τον αγώνα εναντίον της Σαουδικής Αραβίας;
«Έχω μεγάλες προσδοκίες, γιατί έχουμε καλέσει πολλούς νέους παίκτες. Ενδιαφέρομαι να τους δω. Σίγουρα θα προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν την ευκαιρία. Γι΄ αυτόν το λόγο, κυρίως, είμαι χαρούμενος που θα δώσουμε τον αγώνα εναντίον της Σαουδικής Αραβίας».

-Οι κλήσεις πολλών νέων παικτών αποτελεί ευκαιρία για εκείνους ή και για εσάς;
«Τον Σεπτέμβριο αρχίζουμε τους αγώνες μας στο Nations League και, επ΄ ευκαιρία, θα θέλαμε να δημιουργήσουμε μια καινούργια ομάδα. Μια ομάδα με ίσως πιο επιθετικό στιλ.

Γι΄ αυτό είμαι ικανοποιημένος που έχουμε βρει ορισμένους νέους κι ενδιαφέροντες επιθετικούς. Δεν είναι όλοι μαζί μας, αλλά αυτή τη στιγμή ο φιλικός με τη Σαουδική Αραβία είναι μια καλή ευκαιρία για τους υπόλοιπους».


-Φιλικός μεν, αγώνας δε. Θα παίξετε και για το αποτέλεσμα;
«Ναι, φυσικά. Σε όλους τους αγώνες αυτό που προσπαθούμε είναι να νικήσουμε. Αυτό θέλουμε, ειδικά αντιμετωπίζοντας ομάδες που έχουν προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Σε αυτό το παιχνίδι θέλουμε να δείξουμε στους φίλους της ομάδας μας, στους Έλληνες, ότι ήμασταν κι εμείς ικανοί να συμμετάσχουμε στο Μουντιάλ. Ήμασταν λίγο άτυχοι στο πρώτο μπαράζ με την Κροατία. Τώρα προσμένουμε να παίξουμε τους δύο επόμενους αγώνες μας, με τη Σαουδική Αραβία και μάλλον το Ιράν».

-Ένα σχόλιο για τον αντίπαλό μας;
«Δεν ξέρουμε πολλά πράγματα για τη Σαουδική Αραβία, γιατί οι περισσότεροι παίκτες της αγωνίζονται στο εθνικό πρωτάθλημα. Έχουμε δει πολλούς αγώνες της, αλλά μόνο στην τηλεόραση και όχι από κοντά. Εξαιτίας αυτού, δεν μπορούμε να πούμε πολλά για τον αντίπαλό μας.

Γνωρίζουμε επίσης ότι κάποιοι παίκτες της Σαουδικής Αραβίας θα λείπουν, γιατί έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις στο ασιατικό Champions League. Λόγω αυτών των απουσιών δεν είμαι σίγουρος για το αγωνιστικό στιλ που θα έχει ο αντίπαλός μας και τι θα αντιμετωπίσουμε.

Γνωρίζω, πάντως, τον προπονητή της Σαουδικής Αραβίας, που ήταν προπονητής της Χιλής. Γνωρίζω το στιλ του, γνωρίζω ότι η ομάδα του πρεσάρει ψηλά και αναμένω να παίξει επιθετικά εναντίον μας».

Sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics