Breaking News
15 Μαΐου 2018

Με οκτώ παίκτες να κάνουν ντεμπούτο, με δύο δοκάρια (Μπακασέτας, Κουλούρης), με δύο κρύα γκολ και με την άδικη αποβολή του Γιαννούλη (44') από τον ανεκδιήγητο Ισπανό διαιτητή Κάρλος Κρεγκ η Ελλάδα έχασε από την Μουντιαλική Σαουδική Αραβία.

 

Οι διεθνείς δεν άρπαξαν την ευκαιρία που τους πρόσφερε ο Γερμανός εκλέκτορας, κάτι πολύ δύσκολο πάντως αφού οι περισσότεροι βρέθηκαν μαζί για πρώτη φορά και ηττήθηκαν 0-2 (19΄ Αλ Νταουσάρι, 80΄ Κάνου), στο φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο Ολυμπιακό στάδιο της Σεβίλλης.

Οι Σαουδάραβες προηγήθηκαν στο 19ο λεπτό, ουσιαστικά στην πρώτη τελική τους στον αγώνα: ο Αλ Νταουσάρι νίκησε με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά (1-0) τον εκτός θέσης Μπάρκα, σε φάση που οι αντίπαλοι της Εθνικής άλλαξαν την μπάλα με το κεφάλι στην περιοχή! Η ελληνική ομάδα είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά το εξαιρετικό χτύπημα φάουλ του Μπακασέτα στο 33’ έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Αλ Μοσαϊλέμ. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έμεινε με 10 παίκτες στο 43’, όταν ο Γιαννούλης αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα του Ισπανού διαιτητή.

Οι παίκτες του Μίχαελ Σκίμπε συνέχισαν να «ψάχνονται» και στο δεύτερο ημίχρονο, είχαν όμως την ευκαιρία να ισοφαρίσουν αλλά η τύχη τους γύρισε ξανά την πλάτη στο 79ο λεπτό, με τον Κουλούρη να «σημαδεύει» το αριστερό δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό οι Σαουδάραβες διπλασίασαν με τον Κάνου, τον οποίο μάρκαρε σαν πρωτάρης ο Νικολάου, τον άφησε να εκτελέσει κι εκείνος διαμόρφωσε το τελικό σκορ (2-0).

Κίτρινες: Αλ Τζασίμ, Κάνου, Αλ Μουαλάμπ

Κόκκινες: 43΄ Γιαννούλης

Διαιτητής: Κάρλος Ντε Σέρο Γκράντε

ΕΛΛΑΔΑ (Σκίμπε): Μπάρκας (46΄ Γιαννιώτης), Μπακάκης, Ρισβάνης, Νικολάου, Γιαννούλης, Τζιόλης (71΄ Ανδρούτσος), Ταχτσίδης, Λημνιός (46΄ Λαμπρόπουλος), Πέλκας (60΄ Μάνταλος), Μπακασέτας (90΄+2 Γαλανόπουλος), Μανιάς (60΄ Κουλούρης).

Σαουδική Αραβία (Πίτσι): Αλ Μοσαϊλέμ, Αλ Μπρέικ, Ομ. Χαουσλάουι (62΄ Αλ Μπουλαϊχί), Χαουσλάουι, Σαχράνι, Αλ Φαράζ, Οταΐφ (82΄ Καϊμπρί), Αλ Τζασίμ (62΄ Κανού), Αλ Σέχρι, Αλ Νταουσάρι, Αλ Σαλάουι (72΄ Αλ Μουαλάτ).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics