Breaking News
14 Μαρτίου 2019

Ο Αγγελος Αναστασιάδης ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τα δύο ματς με το Λιχτενστάιν (23 Μαρτίου) και την Βοσνία (26 Μαρτίου) για τα προκριμματικά του EURO 2020.

 

Στους εκλεκτούς του Αγγελου Αθανασιάδη δεν βρίσκονται οι τραυματίες Μανωλάς, Τοροσίδης, Σταφυλίδης και Πέλκας.

Αντιθέτως, στην αποστολή κλήθηκε για πρώτη φορά ο αριστερός μπακ του Άρη, Γιώργος Βαλεριάνος, ενώ επιστρέφουν στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα οι Μαυρίας, Κολοβός και Σιώπης.

Αναλυτικά η 23αδα που επέλεξε ο Άγγελος Αναστασιάδης: Μπάρκας, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Ρισβάνης, Μπακάκης, Κούτρης, Βαλεριάνος, Μαυρίας, Κολοβός, Σάμαρης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Μασούρας, Μπουχαλάκης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Σιώπης, Φορτούνης, Μήτρογου, Κουλούρης, Δώνης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics