Breaking News
20 Μαρτίου 2019

Η Εθνική Νέων αν και προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο της Δανίας δεν κατάφερε να κλειδώσει το ματς και δέχθηκε δυο γκολ στο δεύτερο 45λεπτο με την αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες να λήγει ισόπαλη 2-2.



Ισόπαλο 2-2 έληξε το πρώτο παιχνίδι της Εθνικής Νέων με αντίπαλο τη Δανία με την Ελλάδα να χαλάει στο δεύτερο μέρος όσα είχε φτιάξει στο πρώτο όπου είχε πάρει το προβάδισμα με 2-0 με τα γκολ των Τσαούση και Μελιόπουλο.

Η Εθνική Νέων δεν κατάφερε να κλειδώσει το παιχνίδι χάνοντας κάποιες καλές στιγμές και στο δεύτερο μέρος η Δανία μπόρεσε με δυο γκολ να φέρει το ματς στα ίσια με το τελικό 2-2.

Η Ελλάδα πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 19' όταν ο Μπότος κέρδισε πέναλτι στο 18'. Ο Τσαούσης ανέλαβε την εκτέλεση του και ευστόχησε για το 1-0. Η Δανία απάντησε στο 28' με τον Κάαστρουπ να έχει δοκάρι σε σουτ που επιχείρησε έξω από την περιοχή.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κατάφερε και πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 37' όταν ο Τσαούσης από τα αριστερά έκανε τη σέντρα με τον Μελιόπουλο με κοντινή προβολή να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Μάλιστα η Ελλάδα θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο γκολ στο 44' αλλά το σουτ του Μπότου έφυγε έξω.

Με την έναρξη στο δεύτερο μέρος η Δανία μπήκε πιο δυνατά και με σκοπό να μειώσει και να μπει ξανά στο παιχνίδι. Η Ελλάδα όμως ήταν αυτή που είχε τη μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 3-0 πρώτη. Στο 57' ο Εμμανουηλίδης βρέθηκε σε θέση βολής αλλά ο Μπερνάτ απέκρουσε το σουτ του Έλληνα επιθετικού.

Ένα λεπτό αργότερα πέρασε στο ματς ο Νταμσγκάαρντ σε μια αλλαγή που βοήθησε τους Δανούς να πάρουν και άλλα μέτρα στο γήπεδο. Μάλιστα στο 60' η Δανία μείωσε σε 2-1 με τον Κάουφμαν μετά από σέντρα από τα αριστερά.

Το 2-2 έγινε στο 72' όταν σε μια προσπάθεια από τη δεξιά πλευρά ο Νταμσγκάαρντ γύρισε την πάσα προς τον Κάουφμαν που σκόραρε και έφερε το ματς στα ίσια.

Με την είσοδο του Γαϊτανίδη στο τελευταίο δεκάλεπτο η Ελλάδα έγινε ξανά απειλητική είχε μια-δυο φάσεις με κυριότερη όλων την ευκαιρία που έχασε ο Εμμανουηλίδης στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με σουτ το οποίο επιχείρησε και μπλόκαρε και πάλι ο Μπερνάτ.

ΕΛΛΑΔΑ: Νικοπολίδης, Λύρατζης, Διαμάντης, Μιχαηλίδης, Τσαούσης (81' Γαϊτανίδης), Νεοφυτίδης, Μελιόπουλος (60' Τσιγγάρας), Μπότος, Εμμανουηλίδης, Γκαργκαλατζίδης (71' Λιάβας), Σέχου.

ΔΑΝΙΑ: Μπερνάτ, Λάρσεν, Κλίτεν Λ., Γκούντμαν, Γένσεν Μ., Κρίστενσεν, Μάντσεν, Κλίτεν Ο., Γένσεν Β. (70' Μπίστραπ), Κάαστρουπ (58' Νταμσγκάαρντ), Κάουφμαν (75' Χεγχ).

Θυμηθείτε εδώ το LIVE της αναμέτρησης:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Αγγλία επικράτησε με 4-1 της Τσεχίας και πλέον η βαθμολογία έχει διαμορφωθεί ως εξής:

1) Αγγλία 3 (4-1)

2) Ελλάδα 1 (2-2)

3) Δανία 1 (2-2)

4) Τσεχία 0 (1-4)

Σάββατο 23/3

16:00 Ελλάδα - Αγγλία

18:30 Τσεχία - Δανία

Τρίτη 26/3

16:00 Δανία - Αγγλία

16:00 Τσεχία - Ελλάδα
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics