Breaking News
15 Νοεμβρίου 2019

Αρμενία-Ελλάδα: Η Εθνική αγωνίζεται στο Ερεβάν, με στόχο να δώσει συνέχεια, στην εντυπωσιακή της εικόνα, με τη Βοσνία.

 

Απόψε, η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ρίχνεται ξανά στη «μάχη» των προκριματικών του Euro 2020, αντιμετωπίζοντας την Αρμενία, στο Ερεβάν.

Στόχος τόσο του Τζόν Φαν’τ Σιπ, όσο και των διεθνών μας, είναι να αποδείξουν πως το παιχνίδι με τη Βοσνία στο ΟΑΚΑ, δεν αποτέλεσε… μαγική εικόνα και πως όντως υπάρχει μεγάλη προοπτική, με στόχο φυσικά την πρόκριση στο Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ.

Ο Ολλανδός ομοσπονδιακός τεχνικός θα δώσει χρόνο συμμετοχής ξανά, σε ποδοσφαιριστές νεαρούς, που ωστόσο δείχνουν πως μπορούν να σταθούν στο επίπεδο που επιθυμούν άπαντες να βρίσκεται η Εθνική.

Η αναμέτρηση της Ελλάδας με την Αρμενία θα αρχίσει στις 19:00 και για την εξέλιξή της θα ενημερώνεστε ζωντανά από το Live Chat του OnSports. Η τηλεοπτική μετάδοση θα γίνει από το Cosmote 2HD και το Open TV .
onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics