Breaking News
27 Οκτωβρίου 2020

Η εθνική γυναικών της Ελλάδας γνώρισε βαριά εντός ήττα από την Ουκρανία, χάνοντας 4-0 στο «Απ. Νικολαϊδης».

Οι Ουκρανές είχαν τον απόλυτο έλεγχο από την αρχή του αγώνα και προηγήθηκαν στο 5ο λεπτό με την Παντσούλαγια. Στο 29΄ και 55΄η Κρέβτς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ στο 82΄η Κούνινα.

Ελλάδα: Παπακωνσταντίνου, Μήτκου, Ζέρβα (64’ Πίτσιου), Στράντζαλη, Κακαμπούκη (63’ Μωραϊτίδου), Σιδηρά (75΄Νεφρού), Μάρκου (33’ Πούλιου), Σπυριδωνίδου, Γκάτσου, Χαμαλίδου (75’ Σαρρή), Πατερνά.

Ουκρανία: Σάνινα, Πέτρικ (74’ Ποντόλσκα), Φιλένκο (80’ Χρίστιουκ), Καλίνινα (46’ Μαλάκοβα), Κόζλοβα (80’ Α. Βαρόνινα), Κούνινα, Παντσούλαγια, Σμάτκο, Αντρούστσακ (60’ Βαρόνινα), Κιμίς, Κράβετς.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics