Breaking News
07 Απριλίου 2021

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Θοδωρής Ζαγοράκης είχε την πρώτη του επίσημη συνάντηση με τον προπονητή της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, Τζον Φαν’τ Σιπ μετά την ισοπαλία με τη Γεωργία στην Τούμπα.

Για την ώρα δεν φαίνεται να υπάρχει θέμα με τον Ολλανδό προπονητή της Εθνικής ομάδας, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Ζαγοράκη και πριν από τον αγώνα με τη Γεωργία στη Θεσσαλονίκη.

Τότε οι δύο άνδρες είχαν συμφωνήσει να τα πουν τις επόμενες μέρες και η αλήθεια είναι πως μετά την ισοπαλία με τη Γεωργία, αναπτύχθηκε έντονη φημολογία για το μέλλον του Τζον Φαν’τ Σιπ.

Φαίνεται λοιπόν πως μετά τη συνάντηση που είχαν οι δυο άνδρες, παρουσία του τεχνικού διευθυντή των Εθνικών ομάδων, Κώστα Κωνσταντινίδη, αλλά και του αθλητικού διευθυντή

της Εθνικής ανδρών, Τάκη Φύσσα, δεν υπάρχει διάθεση για «διαζύγιο». Για την ώρα τουλάχιστον... Φυσικά και έγινε συζήτηση για το αποτέλεσμα με τη Γεωργία που πήγε πίσω την Ελλάδα

αλλά και τη συνέχεια ενώ είναι δεδομένο πως θα ακολουθήσουν κι άλλες κουβέντες.

Ο Ολλανδός προπονητής θα αναχωρήσει για την πατρίδα του και με την επιστροφή του θα τεθούν επί τάπητος κι άλλα ζητήματα ενόψει της συνέχειας της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Mπέιζμπολ – Τέξας: Αγώνας με 40.000 φιλάθλους [vid ]

Σταματία Σκαρβέλη: ξεκινάει τους αγώνες αύριο 8/4 στο Τενεσσί!

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics