Breaking News
14 Μαΐου 2019

Δύο από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν φέτος με τις εμφανίσεις τους στη Μικτή Νέων της ΕΠΣΗ ο Ηρακλής Βασιλάκης και ο Γιώργος Γωνιωτάκης κλήθηκαν για προπονήσεις στην Εθνική U16. 

 

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ αναφέρει τα εξής: 

"Με έγγραφο που εστάλη σήμερα από την ΕΠΟ στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, προσκαλούνται οι ποδοσφαιριστές ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ & ΓΩΝΙΩΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ για προπονήσεις Επιλέκτων Κ16 από το Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων στις εγκαταστάσεις ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ στον ΑΓ.ΚΟΣΜΑ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές-μέλη της Μικτής Ομάδας Νέων Κ16 της ΕΠΣΗ, καλούνται να βρίσκονται την Τετάρτη 22.05.2019 και ώρα 15:00 στις εγκαταστάσεις Εθνικών ομάδων στον ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ για να μετάσχουν στις προαναφερόμενες προπονήσεις, ενώ θα επιστρέψουν την επόμενη ημέρα Πέμπτη 23/05 στο Ηράκλειο."

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics