Breaking News
10 Ιανουαρίου 2017

 

Παρελθόν από τις τάξεις του Εργοτέλη, αποτελεί ο Γιάννης Κολόκας, όπως έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης της η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων».

Αποδεσμεύσεων συνέχεια για τον Εργοτέλη, καθώς μετά τους Δημήτρη, Ζουμπουλάκη και Καλέ, ακόμα ένας παίκτης έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του Ηρακλείου.

Ο λόγος για τον Γιάννη Κολόκα, ο οποίος έλυσε κοινή συναινέσει την συνεργασία του με τους Κρητικούς, και βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση ομάδας.

Δες την εξέλιξη όλων των αγώνων από το καλύτερο live score!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Κολόκα. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ και καλή συνέχεια στην καριέρα του.»

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics