Breaking News
11 Ιανουαρίου 2018

Στην τρίτη του μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Εργοτέλης στο πλαίσιο ενίσχυσης της ομάδoς για την συνέχεια του πρωταθλήματος της Football League.

 

Ο λόγος για τον Κωσταντίνο Οικονόμου ο οποίος αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού και έχει γεννηθεί στις 16/3/96 στη Βουδαπέστη.

Ο 22χρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, διεθνής με την Εθνική παίδων, την προηγούμενη περίοδο είχε 37 συμμετοχές με την Szeol στο πρωτάθλημα της Β’ Ουγγαρίας ενώ την τρέχουσα σεζόν αγωνίζονταν στην Szeged 2011.

Ο Οικονόμου συμφώνησε για συμβόλαιο συνεργασίας 2,5 χρόνων και αναμένεται να φτάσει αύριο (12/1) το απόγευμα στο Ηράκλειο.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics