Breaking News
12 Ιανουαρίου 2018

Τη φανέλα του Εργοτέλη φόρεσε και πάλι ο Μανώλης Νικολακάκης. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Κρητικών, την Παρασκευή (12/1) τέθηκε στην διάθεση του Τάκη Γκώνια, που πλέον έχει μια ακόμα επιπλέον επιλογή για τα άκρα της άμυνας.


Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο δεξιός οπισθοφύλακας εμφανίστηκε ικανοποιημένος για την επιστροφή του στον Εργοτέλη αλλά και αισιόδοξος για την συνέχεια:
«Η απόφαση μου να επιστρέψω δεν ήταν δύσκολη. Γνωρίζω πολύ καλά τι επικρατεί στην οικογένεια του Εργοτέλη. Είδα κάποια ματς και μου άρεσε το πλάνο όπως και τα στοιχεία που υπάρχουν στην ομάδα και έτσι όλα αυτά έπαιξαν ρόλο.
Γύρισα σε γνώριμα λημέρια και αυτό με βοηθάει ακόμα περισσότερο να μπω πολύ γρήγορα στο κλίμα της ομάδας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να δουλέψουμε να αφομοιώσουμε το πλάνο του προπονητή μας και κυνηγήσουμε αυτό που πρέπει να πάρουμε και αυτό που αξίζει ο Εργοτέλης». 
Από κει και πέρα το Σάββατο (13/1) αναμένεται να τεθεί στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα του Εργοτέλη, ο Κωνσταντίνος Οικονόμου.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics