Breaking News
10 Ιουλίου 2018

Ο Ούγκο Κάιπερς δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι ο Εργοτέλης έχει πληρωθεί για τη μεταγραφή. Ο Βέλγος επιθετικός ξεκαθάρισε πως προτιμά να παίξει… πόλο, παρά να αγωνιστεί στην πρωταθλήτρια Ελλάδας.


Μιλώντας στο gazzetta.gr για το μέλλον του ο δεύτερος σκόρερ της περσινής Football League υπογράμμισε πως δεν πρόκειται ποτέ να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ. Ωστόσο, ο Εργοτέλης δεν έχει επιστρέψει τα 300.000 ευρώ στους Κιτρινόμαυρους και το θέμα παραμένει ανοιχτό. Ο Κάιπερς μάλιστα εξέφρασε τη συμπάθειά του σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, ωστόσο δεν θα δώσει τη συγκατάθεσή του για να ενεργοποιηθεί η συμφωνία με την Ένωση.
«Το έχω πει και θα το ξαναπώ πως δεν πρόκειται να παίξω ποτέ για την ΑΕΚ ό,τι και αν συμβεί. Είναι όχι μόνο 100% σίγουρο αλλά 500% αυτό! Προτιμώ να παίξω πόλο, παρά να πάω στην ΑΕΚ. Είχα από την αρχή μια περίεργη διαίσθηση και είμαι χαρούμενος που δεν συμφώνησα να αγωνιστώ στην ΑΕΚ. Νιώθω συμπάθεια για τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν αισθάνομαι το ίδιο για την ΑΕΚ.
Το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι πως ότι και αν γίνει, αφορά την συμφωνία του Εργοτέλη με την ΑΕΚ και δεν έχω δώσει, ούτε θα δώσω ποτέ την συγκατάθεση μου για να ενεργοποιηθεί», δήλωσε χαρακτηριστικά.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics