Breaking News
09 Σεπτεμβρίου 2018

Ισόπαλο 0-0, έληξε το φιλικό της Νέας Αλικαρνασσού, Εργοτέλης και Πανθηραϊκός.

.

Χρήσιμα συμπεράσματα είχαν την ευκαιρία να βγάλουν ο Νίκκι Παπαβασιλείου και ο Ανδρέας Σκέντζος, στο δυνατό φιλικό της Κυριακής (9/9). Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν θετική εικόνα, ενώ για ένα ακόμα παιχνίδι με ομάδα της Football League, ο Πανθηραϊκός στάθηκε εξαιρετικά, καθώς είχε προηγηθεί η φιλική νίκη επί του Ηροδότου, με 3-1.

EΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος (60’ Χανιωτάκης), Μαζουλουξής, Γιακούμπου, Μπάτζιος, Οικονόμου (46’ Πάτας), Βογιατζής (46’ Καπνίδης) Τσέλιος, Μπουτσάκης, Ιατρούδης, Μπουρσέλης, Έφορντ.

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Ανδρέας Σκέντζος): Διαμαντής, Γκίκας (81’ Συνολάκης), Τσίκρος (81’ Τσάκα), Μπιρμπίλη, Παληγιώργος, Λούκα, Κόντι (86’ Αγοραστός), Κωσταντίνοφ, Γαϊδαρτζής (68’ Ξυρός), Μανιάς, Ντούμος (50’ Πολυκρέτης).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics