Breaking News
02 Νοεμβρίου 2018

Η πρώτη εφετινή εντός έδρας αναμέτρηση της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ξεχωρίζει από τη «γεμάτη» αγωνιστική δράση των ομάδων του ΕΡΓΟΤΕΛΗ σε ποδόσφαιρο, αλλά και μπάσκετ, για το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018.

 

Οι γυναίκες του ΕΡΓΟΤΕΛΗ ανοίγουν και την «κιτρινόμαυρη» αγωνιστική δράση, καθώς το Σάββατο 3/11 στη 1:00 το μεσημέρι στο γήπεδο «Νίκος Καζαντζάκης» στο Μαρτινέγκο υποδέχονται τις Ελπίδες Καρδίτσας, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ Εθνικής γυναικών.

Δύο ώρες αργότερα στις 15:00 οι Νέοι ΕΡΓΟΤΕΛΗ στο γήπεδο του Ατσαλένιου παίζουν με το Λίντο, για την 9η αγωνιστική της Α2 ΕΠΣΗ, ενώ στις 16:00 το μπάσκετ του ΕΡΓΟΤΕΛΗ στο κλειστό Κλαδισού κοντράρεται με τον ΑΟΚ Χανιά στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚ.

Η συνέχεια την Κυριακή 4 Νοεμβρίου όπου στις 12:00 το μεσημέρι στο γήπεδο Μοιρών, οι Νέοι Μοιρών υποδέχονται το Μαρτινέγκο για την 4η αγωνιστική της Γ’ ΕΠΣΗ. Στις 15:00 η πρώτη ομάδα του συλλόγου στο γήπεδο των Περιβολίων αντιμετωπίζει τον ΑΟΧ/Κισσαμικό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Football League, ενώ την ίδια ημέρα και ώρα τα Κανάρια για την 7η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣΗ παίζουν στο γήπεδο του Πανεπιστημίου με τους Νέους Μινωϊκής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 3 Νοεμβρίου:

13:00 Γήπεδο «Ν. Καζαντζάκης», Μαρτινέγκο: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-Ελπίδες Καρδίτσας (3η αγ. Α’ Εθνικής Γυναικών)

15:00 Γήπεδο ΠΟΑ: Λίντο-Νέοι ΕΡΓΟΤΕΛΗ (9η αγ. Α2 ΕΠΣΗ)

16:00 Κλειστό Κλαδισού): ΑΟΚ Χανιά-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (4η αγ. ΕΚΑΣΚ)

Κυριακή 4 Νοεμβρίου:

12:00 Γήπεδο Μοιρών: Νέοι Μοιρών-Μαρτινέγκο (4η αγ. Γ’ ΕΠΣΗ)

15:00 Γήπεδο Πανεπιστημίου: Νέοι Μινωϊκής-Κανάρια (7η αγ. Β’ ΕΠΣΗ)

15:00 Γήπεδο Περιβολίων: ΑΟΧ/Κισσαμικός-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (2η αγ. Football League).

Παράλληλα το Σαββατοκύριακο ξεκινά το 8ο πρωτάθλημα παιδικού ποδοσφαίρου στο οποίο μετέχουν τα αγωνιστικά τμήματα του Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων της Ακαδημίας:

ProgrammaDimos

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics