Breaking News
13 Νοεμβρίου 2018

Έτοιμος για το μεγάλο ματς του Κυπέλλου είναι ο Εργοτέλης ο οποίος στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων φιλοξενεί το μεσημέρι της Τετάρτης (14/11 – 15:00) στο Παγκρήτιο Στάδιο τον ΠΑΟΚ.

 

Η ομάδα της Κρήτης με την ψυχολογία στα ύψη μετά το πολύ καλό ξεκίνημα και το 3 στα 3 για το πρωτάθλημα της Football League θέλει να δείξει τις δυνατότητες της και να παρουσίασει ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο όπως επεσήμανε και στις δηλώσεις του ο αμυντικός της ομάδος Κυριάκος Μαζουλουξής:

«Παίζουμε απέναντι σ ένα σπουδαίο αντίπαλο. Είναι ένα παιχνίδι κίνητρο για όλους μας και ιδίως για τους νεαρούς παίκτες. Σαν ομάδα θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μια συνεχεία σε αυτό το σερί που έχουμε χτίσει στο πρωτάθλημα μέσα από την πολύ καλή αγωνιστική μας παρουσία. Θα κοιτάξουμε να χαρούμε το ματς και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Περιμένουμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και ν απολαύσει ένα ωραίο παιχνίδι».

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με προπόνηση που έγινε το πρωί στο Παγκρήτιο Στάδιο με τον Νίκκι Παπαβασιλείου να μην αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα και να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να επιλέξει την αποστολή της ομάδος του για το ματς απέναντι στο ΠΑΟΚ έχοντας στην διάθεση του όλο το έμψυχο δυναμικό.

Οι «18» που επιλέχθηκαν για τον αγώνα με τον «δικέφαλο» του Βορρά είναι οι:

Καλογεράκης, Κατσιμήτρος, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Οικονόμου, Πάτας, Yakubu, Βουτσάς, Κοζορώνης, Bruce, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Efford, Καπνίδης, Ιατρούδης, Ροβίθης, Σταθόπουλος

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics