Breaking News
20 Νοεμβρίου 2018

Προσγειωμένος παρά το εξαιρετικό ξεκίνημα του Εργοτέλη στο πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο τιμ μάνατζερ των "κιτρινόμαυρων" Σταύρος Λαμπράκης μιλώντας στην εκπομπή "Live με την Αντιγόνη" στην τηλεόραση Creta. 

 

Ο Στ. Λαμπράκης τόνισε αρχικά πως είναι νωρίς ακόμα να μιλήσουν για άνοδο και πως πρωταρχικός στόχος της ομάδας είναι να βρίσκεται του χρόνου στη Super League 2 , ενώ υπογράμμισε ότι κύριως στόχος είναι η εξέλιξη των νέων ποδοσφαιριστών που όπως είπε χαρακτηριστικά δεν έχουν ταβάνι και διαθέτουν μεγάλη ποιότητα. 

Μιλώντας τέλος για το ματς που ακολουθεί με τον ΝΠΣ Βόλο υπογράμμισε ότι θα είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τον Εργοτέλη στο ρόστερ της . αλλά επισήμανε πως ο Εργοτέλης είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και μπορεί να αντιμετωπίσει τον οποιοδήποτε αντίπαλο. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή: 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics