Breaking News
24 Νοεμβρίου 2018

Δίχως τους Καπνίδη, Μπουρσέλη και Ροβίθη θα αγωνιστεί στον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (25/11 15:00) κόντρα στον Πλατανιά ο Εργοτέλης.

 


Να επιστρέψει στις νίκες φιλοδοξεί στο εντός έδρας ματς, της 6ης αγωνιστικής απέναντι στον Πλατανιά ο Εργοτέλης.


Το συγκρότημα του Νίκκι Παπαβασιλείου το οποίο ολοκλήρωσε το Σάββατο (24/11) την προετοιμασία του για το εν λόγω ματς κόντρα στους Χανιώτες, θα αγωνιστεί σε αυτό δίχως τρεις παίκτες.

Ο λόγος για τους Καπνίδη, Μπουρσέλη και Ροβίθη. Ο πρώτος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ όσον αφορά τους άλλους δύο ακολούθησαν θεραπεία, με συνέπεια να μείνουν εκτός αποστολής.

Μετά το τέλος του προγράμματος έγινε γνωστή η αποστολή, την οποία και απαρτίζουν οι: Καλογεράκης, Κατσιμήτρος, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Οικονόμου, Γιακούμπου, Λαμπάκης, Κοζορώνης, Μπρους, Κατσούρι, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Έφορντ, Μανουσάκης, Κουατένγκ, Ιατρούδης, Αντωνίου και Σταθόπουλος.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics