Breaking News
19 Δεκεμβρίου 2018

Με αποστολή... πρωταθλήματος ταξιδεύει για το Ηράκλειο ο Άρης όπου αύριο στις 17:15, θα αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Σάββας Παντελίδης πήρε όλους είχε στην διάθεση του από την βασική ομάδα, εκτός του τιμωρημένου Κουέστα αλλά και των τραυματιών Διαμαντόπουλου και Σόουζα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει: "Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο (20/12, 17:15), στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων (4ος όμιλος) του Κυπέλλου Ελλάδας (3η Αγωνιστική).

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Σάββας Παντελίδης, ανακοίνωσε την αποστολή (το απόγευμα θα πετάξει για το Ηράκλειο), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής Αναγνωστόπουλος, Καντιμοίρης, Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα, Φραν Βέλεθ, Ντιγκινί, Μαρτίνες, Μπάσα, Γιουνές, Ματίγια, Μάβραι, Μενέντεθ, Σιώπης, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Καλλίδης, Μπαγκαλιάνης.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics