Breaking News
28 Δεκεμβρίου 2018

Συνεχίζονται οι απειλές εργοδοτών σε βάρος εργαζομένων-Σε απόγνωση οι εργαζόμενοι


Ένα ακόμη περιστατικό εργοδοτικής αυθαιρεσίας έγινε στη Μυτιλήνη. Εργοδότης ζήτησε από εργαζόμενό του να επιστρέψει το δώρο Χριστουγέννων αλλιώς θα τον απολύσει, σύμφωνα με την καταγγελία του εργαζομένου.


Συγκεκριμένα, ο εργοδότης καταστήματος εστίασης φέρεται να απείλησε τον εργαζόμενο ότι αν δεν επιστρέψει το δώρο που του είχε καταβάλει μέσω τραπέζης, θα τον έδιωχνε από τη δουλειά του.

ΚΑΝΤΕ CLICK ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο εργαζόμενος έστειλε την παρακάτω καταγγελία σε ιστοσελίδα της Μυτιλήνης: «Βρίσκομαι στην Μυτιλήνη δουλεύω σε μια εταιρεία εστίασης. Έβαλαν δώρο Χριστουγέννων στον λογαριασμό μου και απαίτησαν να το γυρίσω πίσω αλλιώς θα με διώξουν.

Έπειτα ο υπεύθυνος του καταστήματος εν ονόματι Γ.Χ., με απειλούσε ότι θα κάνει τα πάντα να μην ξαναβρώ δουλειά και θα πει το οτιδήποτε χειρότερο για εμένα ώστε να μην βγάζω ούτε τα προς το ζην. Σας το λέω όπως ακριβώς μου το είπε.


Έχω έναν λογαριασμό μισθοδοσίας σε τράπεζα, στον οποίο μας έβαλε η ίδια η εταιρεία να κάνουμε όλοι οι εργαζόμενοι στην ίδια τράπεζα προς διευκόλυνση πληρωμών. Εγώ είχα λογαριασμό μισθοδοσίας σε άλλη τράπεζα από την προηγούμενη δουλειά μου. Όπως, λοιπόν, σχεδόν όλος ο κόσμος και εγώ χρωστάω στην εφορία και είχα έναν και μοναδικό ακατάσχετο λογαριασμό.

Και η εν λόγω εταιρεία για λόγους εκδικήσεως απέναντί μου διότι κράτησα το δώρο, μου έβαλε τα χρήματα του μισθού μου στον λογαριασμό μου τον παλιό, ο οποίος δεν ήταν ακατάσχετος. Με συνέπεια να μην έχω ούτε καν να πληρώσω τα βασικά μου έξοδα, ενοίκιο, ρεύμα και να μην μπορώ να παρέχω στην οικογένειά μου κυριολεκτικά τα βασικά. Λόγω αυτού του συμβάντος.

Όλοι οι υπάλληλοι επέστρεψαν το δώρο πλην τριών, τους οποίους ανάγκασε να παραιτηθούν.Χάσαμε δουλειά και χρήματα είμαστε στο έλεος των εργοδοτών».\
ethnos.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics