Breaking News
06 Ιανουαρίου 2019

Η Εθνική Ελλάδας ηττήθηκε 19-27 από την αντίστοιχη του Μπαχρέιν στο πρώτο ματς για το διεθνές τουρνουά «Continental Cup».

 


Παρά το καλό της πρώτο ημίχρονο, η Ελλάδα δεν τα κατάφερε στο πρώτο ματς του «Continental Cup» στο χάντμπολ και ηττήθηκε 19-27 από το Μπαχρέιν. Η «γαλανόλευκη» θα παίξει την Κυριακή (06/01) στις 16:00 με τη διοργανώτρια του τουρνουά Αυστρία και ο αγώνας θα γίνει στο Ίνσμπρουκ.

Για τον Ομοσπονδιακό προπονητή Γιάννη Αρβανίτη είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να δοκιμάσει πράγματα ενόψει των δύο επίσημων υποχρεώσεις με την Τουρκία τον Απρίλιο για τα προκριματικά του EURO 2020. Αυστρία και Μπαχρέιν βρίσκονται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους για να συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί 10-27/1 σε Δανία και Γερμανία.

Η σύνθεση της ελληνικής ομάδας: Τσιλιμπάρης, Τσίλης 2, Τζηράς 8, Αραπακόπουλος, Κανδύλας 1, Κρητικός 1, Ζαμπούνης, Μπάγιος 1, Παπαδιονυσίου 1, Μυλωνάς 1, Ζλατάνος, Μωραΐτης 2, Μάλλιος 1, Ηλιόπουλος 1, Πασσιάς, Μπασμαλής.
onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics