Breaking News
11 Ιανουαρίου 2019

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Ισαχάκου Γιακούμπου από τον Εργοτέλη στη Γουάντι Ντέγκλα.

 



H ανακοίνωση της ομάδας του Ηρακλείου:

Ο Εργοτέλης ανακοίνωσε την πώληση του Γιακούμπου στη Γουάντι Ντέγκλα.

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Ισαχάκου Γιακούμπου από τον Εργοτέλη στη Γουάντι Ντέγκλα. Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την πώληση του 24χρονου Γκανέζου αμυντικού στην ομάδα της Αιγύπτου, τονίζοντας πως θα διατηρήσει το 20% του παίκτη σε περίπτωση μεταπώλησης.

Ο Εργοτέλης ευχαρίστησε τον Γιακούμπου για την προσφορά του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά την οριστικοποίηση των τελευταίων λεπτομερειών και την ανταλλαγή των τελικών εγγράφων η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την πώληση του Issahaku Yakubu στην Wadi Degla ομάδα Premier League της Αιγύπτου.

Η ΠΑΕ Εργοτέλης εκτός των οικονομικών ανταλλαγμάτων που θα εισπράξει θα διατηρεί και ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή 20%.

O Γκανέζος αμυντικός εντάχθηκε στην ομάδα μας την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού καταγράφοντας 16 συμμετοχές 11 για το πρωτάθλημα και 5 για το Κύπελλο σημειώνοντας 1 γκολ.

Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο επόμενο βήμα της καριέρας του».
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics