Breaking News
24 Απριλίου 2019

Με τα λόγια αυτά ευχαρίστησε μεταξύ άλλων τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ ο πρέσβης του Μπαγκλαντές στην Ελλάδα Μντ Τζασίμ Ουντίν, στο πλαίσιο του αγώνα φιλίας που έγινε στο γήπεδο «Ν. Καζαντζάκης» του Μαρτινέγκο.

 

Τον πρέσβη αλλά και τους αξιωματούχους της πρεσβείας του Μπαγκλαντές στην Ελλάδα, όσο και τους ανθρώπους της χώρας οι οποίοι βρέθηκαν στο Μαρτινέγκο και αγωνίσθηκαν, τους υποδέχθηκε και τους καλωσόρισε ο πρόεδρος του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γιώργος Στειακάκης.

Ο επικεφαλής της διοίκησης του κρητικού συλλόγου, τόνισε χαρακτηριστικά: «Αγαπητοί φίλοι από το Μπαγκλαντές αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά, τιμή και υπερηφάνεια που βρισκόμαστε μαζί σας σήμερα σε αυτόν τον ιερό χώρο του Μαρτινέγκο, δίπλα στον τάφο του Νίκου Καζαντζάκη, ενός από τους μεγαλύτερους Έλληνες στοχαστές.

Να ξέρετε ότι ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανέκαθεν εκπροσωπούσε τη συναδέλφωση των ανθρώπων και των λαών, την αλληλεγγύη, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, για αυτό νομίζω ότι δεν επιλέξατε τυχαία αυτόν τον χώρο για να βρεθούμε.

Αυτό που μας κάνει να νιώθουμε και υπερηφάνεια για αυτό το σωματείο είναι ότι είμαστε και μια μεγάλη αγκαλιά που φιλοξενεί όλους εσάς για να νιώθετε σαν στο σπίτι σας, για αυτό έχουμε μεγάλη υπερηφάνεια που είσαστε σήμερα εδώ και θα θέλαμε η σημερινή ημέρα να σηματοδοτήσει αυτό ακριβώς το πράγμα. Να είμαστε σε όλο τον κόσμο όλοι ίσοι από όπου και αν προερχόμαστε, όπου και αν ζούμε.

Είμαστε ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, είμαστε εδώ, ένας χώρος και δικός σας και θέλουμε να νιώθετε έτσι και πάντα θα είμαστε δίπλα σας. Σας ευχαριστούμε που είσαστε σήμερα εδώ».

Από την πλευρά του ο πρέσβης Μντ Τζασίμ Ουντίν ευχαρίστησε τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ για τη φιλοξενία, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Χαιρόμαστε πολύ που βρισκόμαστε εδώ, σε ένα ξεχωριστό και ιστορικό μέρος όπως είναι το Μαρτινέγκο και το γήπεδο του ΕΡΓΟΤΕΛΗ. Η παρουσία μας εδώ σηματοδοτεί τη φιλία και την αλληλεγγύη των δύο λαών, με τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ να αποτελεί τη γέφυρα ανάμεσά τους.

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ και όλους εσάς που ήρθατε σήμερα εδώ για να τιμήσετε με την παρουσία σας την ξεχωριστή αυτή αθλητική αναμέτρηση».

Οι κ.κ. Στειακάκης και Ουντίν αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα, με τον πρόεδρο του ΕΡΓΟΤΕΛΗ να δωρίζει στον πρέσβη το βιβλίο της ιστορίας του συλλόγου.

Η εκδήλωση εκτός από τα μηνύματα συναδέλφωσης, είχε και αγωνιστικό χαρακτήρα. Μπαγκλαντεσιανοί οι οποίοι ζουν στο Ηράκλειο, μαζί με αθλητές των ομάδων υποδομής του ΕΡΓΟΤΕΛΗ αγωνίσθηκαν σε ένα παιχνίδι στο οποίο νικητής ήταν η φιλία και η αλληλεγγύη.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics