Breaking News
25 Μαΐου 2019

Τον χορό των ανανεώσεων στον Εργοτέλη έσυρε ο Άλμπερτ Μπρους ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους «κιτρινόμαυρους» για δύο ακόμα χρόνια.

 


Μπροστά τον σχεδιασμό του για την νέα χρονιά έβαλε ο Εργοτέλης, που ανακοίνωσε την ανανέωση του Άλμπερτ Μπρους για ακόμα δύο χρόνια.


Ο Γκανέζος μέσος ήταν από τους βασικούς συντελεστές των «κιτρινόμαυρων» την σεζόν που πέρασε καθώς είχε 36 συμμετοχές και 1 γκολ ενδεικτικό της εμπιστοσύνης που είχε από τον τεχνικό της ομάδας του Ηρακλείου Νίκκι Παπαβασιλείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Albert Bruce θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Εργοτέλη για δυο ακόμα χρόνια. Ο Γκανέζος μέσος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ όπου και υπέγραψε την ανανέωση του συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα. Οι δυο πλευρές είχαν θετική διάθεση για επέκταση της συνεργασίας γεγονός το οποίο βοήθησε ώστε να ολοκληρωθεί πολύ γρήγορα η νέα συμφωνία.»

Ο Αφρικανός άσος στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ανέφερε τα εξής ακόλουθα: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιο μου. Ο Εργοτέλης είναι ένας μεγάλος σύλλογος και μια εκπληκτική οικογένεια. Εύχομαι να έχω υγεία και δύναμη. Θα κάνω τα πάντα έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της».
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics