Breaking News
11 Αυγούστου 2019

Δύο δυνατά φιλικά προετοιμασίας έδωσε ο Εργοτέλης με ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στα τοπικά πρωταθλήματα.

 

Η ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου αντιμετώπισε τον Αλμυρό και τη Δαμάστα, σε διάρκεια μίας ώρας το καθένα ματς στο Παγκρήτιο.

Στο πρώτο οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν άνετα στη νίκη με 4-0, ενώ στο δεύτερο έμειναν στο 0-0, έχοντας ένα χαμένο πέναλτι και ένα δοκάρι.

Εργοτέλης – Αλμυρός 4-0
Στο πρώτο τεστ, οι «κιτρινόμαυροι» ήταν καταιγιστικοί. Από ασίστ του Κουατένγκ ο Μπαράτα στο 5′ βρήκε δίχτυα σε κενή εστία και στο 22′ η συνεργασία των Έφορντ, Καντίνα έφερε το 2-0 με σκόρερ τον τελευταίο.

Ο Αμερικανός εξτρέμ έκανε το 3-0 στο 27′ με διαγώνιο σουτ και στο 51′ ο Προβυδάκης διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης (42′ Τζελέπης), Προβυδάκης, Κοιλιάρας, Σπίριακ, Πέιος (45′ Θεοδωράκης), Μπρους, Καντίνα, Γροντής, Έφορντ, Μπαράτα, Κουατένγκ.

ΑΛΜΥΡΟΣ (Δημήτρης Βολονάκης): Γεωργίου, Ρουμπάκης, Γεμιστός, Μονιάκης, Γιαλούσης, Μεντουδάκης, Αγαπάκης, Κοιλιάρας, Σκουτέλης, Απλαδάς, Ζαφείρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κέρκυρα: Βόκολος κι επίσημα στην τεχνική ηγεσία

Εργοτέλης – Δαμάστα 0-0

Στο δεύτερο φιλικό, η ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου έμεινε στο 0-0, έχοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει.

Στο 32′ κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Μπουρσέλης δεν βρήκε στόχο από την άσπρη βούλα, ενώ στο 51′ από γέμισμα του ίδιου ο Μπάτζιος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Τζελέπης (20′ Κατσιμήτρος), Βουτσάς, Ρέις Κάστρο, Οικονόμου, Μπάτζιος, Κατσούρρι, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Μανουσάκης, Σταθόπουλος, Αζίζι (30′ Αλεξάκης).

ΔΑΜΑΣΤΑ (Μανώλης Σουτζής): Δημαράκης (30′ Κορνηλάκης 30′), Μπιμπίρης (30′ Καστελιανάκης), Παπαδομιχελάκης, Μαρκάκης (30′ Τζουβάρας), Αποστολάκης (30′ Βερούσι), Κεφαλούκος (49′ Χαιρέτη), Χαρίτος (46′ Πεταλάκης), Μυλωνάς (30′ Ντίνος), Καουκάκης (40′ Γιωργαλάς), Ρουμπάκης, Τριανταφύλλου (30′ Αριστεινίδης).\

sportime.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics