Breaking News
12 Δεκεμβρίου 2019

Το μήνυμα του προπονητή του Εργοτέλη για τον αγώνα του Σαββάτου στην Δράμα με την Δόξα

 

Το αποτέλεσμα που θα δώσει στην ομάδα έναν άλλο “αέρα” για την συνέχεια του πρωταθλήματος θέλει να διεκδικήσει στην Δράμα ο Εργοτέλης.

Χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του για την «μάχη» με τους Δραμινούς ο προπονητής Γιάννης Ταουσιάνης επεσήμανε:

«Σ’ ένα παιχνίδι απαιτητικό απέναντι σε μια ομάδα με δυνατότητες όπως είναι η Δόξα ετοιμαζόμαστε κατάλληλα έτσι ώστε μέσα από την προσπάθεια μας και την παρουσία μας μέσα στο γήπεδο να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό.

Σαφώς και είναι ένα ματς το οποίο πρέπει και είμαστε συνειδητοποιημένοι να καταβάλουμε μεγαλύτερη προσπάθεια αλλά και θέληση για την διεκδίκηση της νίκης ώστε να δικαιώσουμε και τις δυνατότητες που έχουμε σαν ομάδα. Σύμμαχος μας βέβαια σε αυτή την προσπάθεια και το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες μας είναι ετοιμοπόλεμοι.»

Από:Βαρδαλαχάκης Μανώλης
neakriti.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics