Breaking News
13 Ιανουαρίου 2020

Στον Εργοτέλη έχουν αφήσει ήδη πίσω τους την ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης και πλέον επιστρέφουν σήμερα στους αγωνιστικούς χώρους ξεκινώντας την προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Πλατανιά.

 

Δημοσίευση: 13 Ιαν 2020, 08:13 Eπιμέλεια: Κώστας Παπαδόπουλος
Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Ταουσιάνη έχασαν στις λεπτομέρειες το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, ωστόσο φάνηκε πως η ομάδα παρά τις απουσίες έχει τις δυνατότητες να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω την φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Έτσι από σήμερα ο Εργοτέλης ξεκινάει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη στα Χανιά, έχοντας άπαντες στόχο την επιστροφή στις νίκες που θα τον κρατήσει στην πρώτη εξάδα.

Τώρα όσον αφορά τα μεταγραφικά η ομάδα έχει στα ραντάρ της ποδοσφαιριστές για την επιθετική γραμμή του συλλόγου και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να έχουμε ανακοινώσεις και νέα πρόσωπα στο ρόστερ των “κιτρινόμαυρων”.
athleticradio.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics