Breaking News
06 Ιανουαρίου 2019

Τη Δευτέρα θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του αγώνα Εργοτέλης-ΟΦΗ με γενική είσοδο 10 ευρώ

 

Αναλυτικά: 

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης για τον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος για την φάση των “16” απέναντι στον ΟΦΗ που θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο την Τρίτη 8 Ιανουαρίου και ώρα 19:30 ενημερώνει ότι την Δευτέρα 7 Ιανουαρίου από τις 13:00 έως τις 19:00 θα υπάρχει ανοιχτό εκδοτήριο έξω από την θύρα 13 όπου και θα διατίθενται εισιτήρια για τις θύρες 11,12 (για τον φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ) και 20 (για τον φίλαθλο κόσμο του Εργοτέλη).

Παράλληλα την Τρίτη 8 Ιανουαρίου το εκδοτήριο στη θύρα 13 θα είναι ανοιχτό από τις 12:00  έως την έναρξη του αγώνα, ενώ εκδοτήριο θα λειτουργήσει και έξω από την θύρα 20  από τις  17:00  έως την έναρξη του αγώνα.

Όσον αφορά τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών δικαιούνται δωρεάν είσοδο, εφόσον συνοδεύονται.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο παιχνίδι θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics