Breaking News
04 Δεκεμβρίου 2019

Πανηγυρική πρόκριση του ΟΦΗ στους 16 του κυπέλλου Ελλάδας. Νίκησε με 4-0 την Καβάλα στο γήπεδο Θόδωρος Βαρδινογιάνης ανατρέποντας την ήττα με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι.

 

Στο 51’ με υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή κρέμασε τον τερματοφύλακα της Καβάλας για το 2-0 (ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα) και τέσσερα λεπτά με εξαιρετικό πλασέ έγραψε και το 3-0 για τον ΟΦΗ.

Στο 90’ η Καβάλα είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Αρναούτογλου αλλά έσωσε ο Γουάλι και ο ΟΦΗ έφυγε στην κόντρα με τον Ντίνα βρίσκει τον Τσιλιανίδη κι εκείνος σέρβιρε στον Φιγκεϊρέδο για το 4-0!

Ο Κουμπαράκης (Θράκης) έδειξε την κίτρινη σε Γαβριηλίδη, Σακόρ

ΟΦΗ: Γουάλι, Κοροβέσης, Μπράουν, Κουτρουμπής (83’ Σακόρ), Γιαννούλης (72’ λ. τρ. Νάστος), Στάικος, Νέιρα, Τσιλιανίδης, Σεμέντο, Φερέιρα (56’ Ντίνας), Φιγκεϊρέδο.

Καβάλα: Δήμιζας, Καζαντζίδης, Παπαστεριανός, Γαβριηλίδης, Μαρκόπουλος, Κέρθι, Βόσαλικ (60’ Παπαδόπουλος Β.), Ορφανίδης (71’ Καθάριος), Μαϊδανός (57’ Αρναούτογλου), Κουτσούμπας, Χαντί.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics