Breaking News
14 Ιανουαρίου 2020

Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Τρίτης (14/1) στο γήπεδο της Ηλιούπολης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

 

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, μεταβιβάσεων και αντίδρασης, αλλά και αγωνιστικό παιχνίδι. Ο Adil Nabi έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Κοσμάς Τσιλιανίδης.

Για λόγους ξεκούρασης αποφασίστηκε να επιστρέψουν στην Κρήτη οι: Σωτηρίου, Νέιρα, Σεμέντο και Φιγκεϊρέντο, ενώ σε σχέση με τον αγώνα πρωταθλήματος στην Τρίπολη επιστρέφει στην αποστολή ο Νίκος Μαρινάκης.

Την 18άδα του ΟΦΗ που θα ταξιδέψει στις 16:45 με προορισμό τη Θεσσαλονίκη για την αυριανή (15/1, 15:00) αναμέτρηση αποτελούν οι: Whalley, Δερμιτζάκης, Γιαννούλης, Μαρινάκης, Μπολάκης, Nάστος, Braun, Καλαϊτζάκης, Κοροβέσης, Κουτρουμπής, Μάνος, Mellado, Νοικοκυράκης, Ντίνας, Στάικος, Σουρνάκης, Vaz, Felipe Souza.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics