Breaking News
15 Ιανουαρίου 2020

Από την... κόλαση στον «παράδεισο» βρέθηκε μέσα σε λιγότερο από ένα ημίχρονο ο Παναθηναϊκός το απόγευμα της Τετάρτης (15/1), αλλά κατάφερε με τρία γκολ μέσα σε 17 λεπτά να κάνει την απόλυτη ανατροπή και να νικήσει τον ΠΑΣ Γιάννενα με 3-1, παίρνοντας την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος.

 

Οι Γιαννιώτες έβαλαν πολύ... δύσκολα στους «πράσινους» από τα πρώτα λεπτά, βγαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο με διάθεση να παίξουν μπάλα και όχι... κλεφτοπόλεμο. Ο Παναθηναϊκός αδυνατούσε να βρει διαδρόμους στο πρώτο 45λεπτο μπροστά από την εστία του Γιαννίκογλου και σαν να μην έφτανε αυτό, βρέθηκε πίσω στο σκορ με την κεφαλιά του (πρώην «πράσινου») Νώντα Παντελάκη στο 24’, ο οποίος νίκησε στον αέρα όλη την άμυνα του «τριφυλλιού», κάνοντας το 0-1. Ένα γκολ που έδινε «αέρα» δύο τερμάτων στους Γιαννιώτες, μετά τη νίκη τους με 1-0 στο πρώτο ματς στους «Ζωσιμάδες» την περασμένη Τετάρτη (8/1).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics