Breaking News
11 Οκτωβρίου 2017

Χρήσιμες επαφές για το μέλλον, έκανε για λογαριασμό του ΟΦΗ, στην Ιταλία, όπου βρέθηκε ο τεχνικός διευθυντής της Κ19 του ΟΦΗ και μέλος του τμήματος σκάουτινγκ Πέτρος Μαρινάκης.

 

Ο Μαρινάκης είχε συναντήσεις στο Μιλάνο και την Μπρέσια και συζήτησε με προπονητές και στελέχη ομάδων για τον τρόπο δουλειάς στα τμήματα υποδομής, αλλά και στο θέμα του σκάουτινγκ.

Παράλληλα, παρακολούθησε και ένα διεθνές τουρνουά για ηλικίες κάτω των 20 ετών, που έγινε στο Μιλάνο, στο οποίο συμμετείχαν πολλοί προπονητές και μάνατζερ ποδοσφαιριστών.

Να σημειωθεί ότι ο Πέτρος Μαρινάκης μεταξύ άλλων συζήτησε την προοπτική συμμετοχής της Κ19 του ΟΦΗ σε κάποιο διεθνές τουρνουά στην Ιταλία ή ακόμα και την φιλοξενία κάποια ομάδας στο Ηράκλειο.

«Ηταν ένα χρήσιμο ταξίδι από όλες τις πλευρές και θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε αυτές τις επαφές. Ανοίξαμε κάποιες πόρτες για το μέλλον» ανέφερε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ofi1925.gr o Πέτρος Μαρινάκης.

Στην φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ, ο Πέτρος Μαρινάκης με τον Πάουλο Μπερνουάτο, που είναι σήμερα προπονητής στην Κ17 της Μπρέσια. Ο Μπερνουάτο, ήταν συνεργάτης του Τζενάρο Γκατούζο, στην εποχή που ο τελευταίος, ήταν προπονητής στον ΟΦΗ.
ofi1925.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics