Breaking News
12 Οκτωβρίου 2017

Φιλική νίκη με 7-0 επι του Ραύκου (ομάδα Α2 ΕΠΣΗ), πέτυχε η Κ19 του ΟΦΗ σε ένα ακόμη φιλικό προετοιμασίας που έδωσε, ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα Nέων της Stoiximan Football league.

 

Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Αγίου Μύρωνα και οι μικροί του ΟΦΗ ήταν ασταμάτητοι.

4 γκολ έβαλε ο Νοικοκυράκης και από ένα οι Τζωρτζάκης, Καλαιτζάκης, Λαγουδάκης.

«Ηταν ένα ακόμη τεστ προετοιμασίας για μας. Δώσαμε χρόνο σε όλα τα παιδιά. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας» ανέφερε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο προπονητής της Κ19 του ΟΦΗ Βασίλης Κρασανάκης.

Να σημειωθεί ότι στο φιλικό ο ΟΦΗ δοκίμασε ένα τερματοφύλακα από τον Ρέθυμνο, γεννημένο το 2000. Πρόκειται για τον Μανόλη Χανάρη, ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα του Ασιπόπουλου.

Κ19 ΟΦΗ: Χνάρης, Πλουμής, Λαγουδάκης, Κουρίνος, Τζωρτζάκης, Σουρνάκης, Λαμπριανίδης, Καλαιτζάκης, Νοικοκυράκης, Κοκολογιάννης, Κουράκης.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Κορνάρος, Μαρινάκης, Νεοκοσμίδης, Βολτυράκης, Κουγιουμτζής, Ρουσάκης, Ζερβάκης.

*Tην προσεχή Δευτέρα, η Κ19 του ΟΦΗ θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Αλμυρό (ομάδα Α1 ΕΠΣΗ).

Πηγή φωτογραφίας: Νίκος Σωμαράκης
ofi1925.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics