Breaking News
05 Δεκεμβρίου 2017

Με μια φωτογραφία, που ανέβασε η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook, απο την εντυπωσιακή εξέδρα που δημιούργησαν πάνω απο 2 χιλιάδες φίλαθλοι του ΟΦΗ στο Παγκρήτιο στάδιο στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη (2-4) η διοίκηση της ομάδας ευχαρίστησε τον κόσμο του ΟΦΗ για τη συμβολή του στη νίκη και κάλεσε τους φιλάθλους να γεμίσουν το Γεντί Κουλέ στο παιχνίδι του Σαββάτου (9/12, 3μμ) με την Παναχαική στο Γεντί Κουλέ.

Οπως έγραψε η ΠΑΕ στην σελίδα της στο Facebook "ένα ευχαριστώ είναι λίγο, για τον εκπληκτικό κόσμο μας! Το Σάββατο με την Παναχαική, δεν πρέπει να πέφτει ούτε καρφίτσα στο Γεντί Κουλέ! Η ομάδα και ο κόσμος της, όλοι μαζί, για ένα ακόμη βήμα για την άνοδο!"

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics