Breaking News
06 Δεκεμβρίου 2017
 

Την …τιμητική τους είχαν στην προπόνηση της Τετάρτης (6/12) οι …Νικολήδες του ΟΦΗ!

 

Και ήταν και πολλοί. Εξι τον αριθμό!

Ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος, ο βοηθός προπονητή Νίκος Καραμπετάκης, ο γυμναστής Νίκος Αμανατίδης και οι ποδοσφαιριστές Νίκος Κουσκουνάς, Νίκος Ζιαμπάρης, Νίκος Πουρτουλίδης, είχαν την ονομαστική τους εορτή και δέχθηκαν  τις ευχές όλων.

Οι εορτάζοντες έφεραν στο αθλητικό κέντρο και τα απαραίτητα… κεράσματα, σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εύχεται σε όλους τους Νικολήδες υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ιδιαίτερα όμως, στον  «καπετάνιο» του ΟΦΗ μας Νίκο Παπαδόπουλο, υγεία και δύναμη για να οδηγήσει τον ΟΦΗ μας στην Σούπερ Λίγκ!

Στην φωτογραφία τρείς απο τους Νικολήδες του ΟΦΗ (στη μέση) ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο Νίκος Καραμπετάκης και ο Νίκος Αμανατίδης απο το τεχνικό τιμ της ομάδας με τον Παύλο Αδάμο (τεχνικό διευθυντή) και τον Γιώργο Γαυγιωτάκη (προπονητή τερματοφυλάκων).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics