Breaking News
06 Δεκεμβρίου 2017

"Σαν ομάδα δεν φοβόμαστε κανένα, ειδικά στην έδρα μας, όπου θέλουμε να έχουμε το απόλυτο". Με τα λόγια αυτά ο Νίκος Πουρτουλίδης, σχολίασε το προσεχές παιχνίδι του ΟΦΗ με την Παναχαική, που θα γίνει το Σάββατο (9/12, 3μμ) στο Γεντί Κουλέ.

 

Ο έμπειρος μέσος μιλώντας στην ιστοσελίδα sportfmpatras, αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Σαββάτου, αλλά και τη φετινή προσπάθεια του ΟΦΗ:

Για την πορεία του ΟΦΗ:

“Από την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα είμαστε ευχαριστημένοι γιατί είμαστε μέσα στο στόχο που είναι ένας και μοναδικός, η άνοδος στη Super league. Φυσικά δε γίνεται κουβέντα για τις εγκαταστάσεις που είναι πρώτης εθνικής. Κάναμε προετοιμασία τρεις μήνες και τώρα από παιχνίδι σε παιχνίδι βελτιωνόμαστε και παρουσιαζόμαστε πιο δυνατοί μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σαν ομάδα δε φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο ιδιαίτερα στην έδρα μας, όπου θέλουμε να έχουμε το απόλυτο”.

Για το παιχνίδι με την Παναχαική:

«Επόμενος αντίπαλος η Παναχαϊκή, μια ομάδα στην οποία απ’ ότι δείχνουν τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις, γίνεται πολύ καλή δουλειά σε όλους τους τομείς. Αυτό οφείλεται σε δύο ανθρώπους, τον τεχνικό διευθυντή Κώστα Κατσουράνη και τον προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλο με τους οποίους ήμουν συμπαίκτης, με Κατσουράνη στην ΑΕΚ όταν για πρώτη φορά έγινα επαγγελματίας και με τον Οφρυδόπουλο στον Αστέρα Τρίπολης όταν κερδίσαμε και την άνοδο".

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι:

"Σίγουρα το παιχνίδι του Σαββάτου θα είναι δύσκολο αλλά απ’ την πλευρά μας πιστεύουμε ότι θα είμαστε οι νικητές και θα παραμείνουμε βαθμολογικά στη δυάδα που οδηγεί στην πρώτη κατηγορία. Ο ΟΦΗ είναι ένας σύλλογος με τεράστια ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και δικαιωματικά πρέπει να αγωνίζεται στη super league. Η δουλειά που γίνεται στο αγωνιστικό και οργανωτικό κομμάτι, η δυναμική του κόσμου που αποτελεί το δωδέκατο παίκτη και η ιστορία που κουβαλάει, είναι τα όπλα που θα την οδηγήσουν στη μεγάλη κατηγορία”.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics