Breaking News
10 Ιανουαρίου 2018

Με προπόνηση που έγινε την Τετάρτη (10/1) το μεσημέρι στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ξεκίνησε την προετοιμασία του, για την αναμέτρηση του Σαββάτου (13/1, 3μμ) στο Αίγιο με τον Παναιγιάλειο.

 

Ο ΟΦΗ στρέφει πλέον την προσοχή του στο πρωτάθλημα και στο σημαντικό επόμενο παιχνίδι.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, μπορεί στην αναμέτρηση αυτή να υπολογίζει και στους Λεάλ, Φαζό και Μονιάκη, οι οποίοι δείχνουν να έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους και προσφέρουν σημαντικές λύσεις, για αυτήν την εποχή.

Ο Φαζός έπαιξε βασικός στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ενώ και ο Μονιάκης πήρε χρόνο συμμετοχής. Ο Λεάλ δεν αγωνίστηκε, αλλά η εκτίμηση της τεχνικής ηγεσίας, είναι ότι θα μπορέσει να αγωνιστεί στο Αίγιο.

Νε προπόνηση θα γίνει την Πέμπτη, με την οποία και θα κορυφωθεί η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο.

*Δεν ζήτησαν εισιτήρια οι ΠΑΕ Δόξα Δράμας και Απόλλων Πόντου για τα παιχνίδια με τον ΟΦΗ που θα γίνουν την Τετάρτη (17/1, 5μμ) και Κυριακή (21/1, 3μμ) στο Γεντί Κουλέ στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics