Breaking News
14 Μαΐου 2018

Ο ΟΦΗ, μετά την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ, είναι πλέον αγκαλιά και με τον τίτλο στην Football league, καθώς μετά το διπλό στην Αρτα (1-2), θέλει νίκη επί της Σπάρτης την τελευταία αγωνιστική (27 Μαίου στο Γεντί Κουλέ), για να σηκώσει την κούπα του πρωταθλητή.

 

Η αποστολή του ΟΦΗ, έφτασε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ωστόσο φίλαθλοι του ΟΦΗ, ήταν εκεί, για να χειροκροτήσουν τον προπονητή και τους παίκτες, για την επιτυχία τους, καθώς μετά την άνοδο, είναι πλέον πολύ κοντά και στην κατάκτηση του τίτλου.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μόλις έκανε την εμφάνιση του, στην αίθουσα αφίξεων του «Νίκος Καζαντζάκης» χειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους.

«Μπράβο Νίκο, είστε παλικάρια!» φώναξαν οι φίλαθλοι στον προπονητή, ο οποίος λόγω της κούρασης του ταξιδιού, έφυγε αμέσως.

Την... αποθέωση γνώρισε ο Θανάσης Ντίνας, ο οποίος με τα 10 γκολ που έχει βάλει από τον Ιανουάριο, μέχρι σήμερα, είναι παίκτης κλειδί της πορείας του ΟΦΗ.

«Μπράβο Ντίνα! Είσαι παιχταράς!» του φώναξαν οι φίλαθλοι και έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του, αλλά και να τον συγχαρούν για τα δυο γκολ που πέτυχε στην Αρτα και οδήγησε τον ΟΦΗ στην καθοριστική νίκη.

Ο Ντίνας δείχνει να απολαμβάνει την αγάπη του κόσμου του ΟΦΗ, αλλά και την δική του ποδοσφαιρική …αναγέννηση στην κρητική ομάδα, καθώς είναι από τους κορυφαίους της πορείας του ΟΦΗ από τον Ιανουάριο μέχρι και σήμερα.

Στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιώργος Αλετράς, για να συγχαρεί τους παίκτες, με τον υπεύθυνο τύπου της ομάδας, Γιώργο Κορτσιδάκη, αλλά και εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

Να σημειωθεί, ότι ο Νίκος Παπαδόπουλος, έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του, καθώς οι επόμενοι αντίπαλοι του ΟΦΗ (Αχαρναικός-Βέροια) έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση, είναι με τη Σπάρτη, στις 27 Μαίου στο Γεντί Κουλέ, στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος, το οποίο θα έχει το χαρακτήρα φιέστας.

Λόγω του ρεπό,  κάποιοι παίκτες του ΟΦΗ, δεν επέστρεψαν στο Ηράκλειο, προκειμένου να περάσουν δυο μέρες με τους δικούς τους ανθρώπους.

Το ραντεβού για… προπόνηση έχει δοθεί  την Τετάρτη το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics