Breaking News
08 Οκτωβρίου 2018

Φιλικό με τον Εργοτέλη (Σάββατο, 13/10) “έκλεισε” ο ΟΦΗ προκειμένου να μην βγει από τους αγωνιστικούς ρυθμούς στη διακοπή του Πρωταθλήματος της Super League.

Το φιλικό βέβαια, βοηθάει και τον Εργοτέλη, την ομάδα που προπονεί ο Νίκι Παπαβασιλείου, καθώς ακόμη δεν έχει οριστεί το πότε θα αρχίσει το Πρωτάθλημα της Football League στο οποίο συμμετέχει. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 11:00 το πρωί και θα γίνει στο ΒΑΚ, κεκλεισμένων των θυρών. 
Την Τετάρτη (10/10) οι παίκτες του ΟΦΗ θα περάσουν από εργομετρικά τεστ. Στη σημερινή (8/10) προπόνηση, πήρε κανονικά μέρος ο Κοιλιάρας, ενώ οι Μπολάκης και Παπάζογλου συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα και τη θεραπεία. 
Στο μεταξύ, Βουό και Ποτουρίδης συμπλήρωσαν στο παιχνίδι με τη Λαμία, από 4 κίτρινες κάρτες κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να λείψουν σε ένα από τα επόμενα 4 παιχνίδια του ΟΦΗ. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics