Breaking News
09 Ιανουαρίου 2019

Την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ πραγματοποίησε ο Αντίλ Ναμπί, ενώ αντίθετα δεν συμμετείχαν λόγω ενοχλήσεων οι Ισμαέλ Σασί και Θανάσης Ντίνας.

 


Αναλυτικά το δελτίο τύπου για τη σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ:


«Την πρώτη του προπόνηση με τους συμπαίκτες του στον ΟΦΗ έκανε το πρωί της Τετάρτης (9/1) ο Αντίλ Ναμπί. Το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας συμμετείχε σε ασκήσεις κατοχής με μπάλα, αλλά και στο υπόλοιπο πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Νίκου Παπαδόπουλου και των συνεργατών του.

Στην προπόνηση δε συμμετείχε ο Ίσμαελ Σάσι ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση και έμεινε στο σπίτι του. Επίσης δεν προπονήθηκε ο Θανάσης Ντίνας λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό ορθό μηριαίο. Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς κυπέλλου με τον Εργοτέλη ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης.

Η επόμενη προπόνηση θα γίνει στις 11:00 το πρωί της Πέμπτης 10/1».
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics