Breaking News
21 Ιανουαρίου 2019

Μια κακή στιγμή και μια αντίδραση που σίγουρα δεν αρμόζει σε ανθρώπους με επίπεδο και δη προπονητές εξελίχθηκε στο ημίχρονο του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό κι έφερε τον τεχνικό Νίκο Παπαδόπουλο προ των πυλών της εξόδου από την ομάδα.

 



Οι άνθρωποι της ΠΑΕ και ο Παπαδόπουλος συναντήθηκαν απόψε, συζήτησαν και αποφάσισαν να βαδίσουν σε δρόμους χωριστούς, λόγω της συμπεριφοράς του έμπειρου τεχνικού. Ο Παπαδόπουλος εργάστηκε στον ΟΦΗ τα τελευταία δύο χρόνια και υπό την καθοδήγησή του η ομάδα της Κρήτης επέστρεψε στη Super League.

Σύφωνα με το ρεπορτάζ: η ΠΑΕ Παναιτωλικός κατήγγειλε τον προπονητή του ΟΦΗ, Νίκο Παπαδόπουλο, για όσα συνέβησαν με τον γενικό αρχηγό της ομάδας του Αγρινίου, Χρήστο Κουτσοσπύρο, τον οποίο φέρεται να προπηλάκισε, στο ημίχρονο του ματς στο Ηράκλειο. Συγκεκριμένα κατήγγειλε απρόκλητη επίθεση και χαρακτήρισε προσχηματική την απολογία του τεχνικού του ΟΦΗ.

Αυτά που συνέβησαν έχουν στεναχωρήσει τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ Μιχάλη Μπούση, αλλά και τους στενούς του συνεργάτες που θέλουν ο ΟΦΗ να λειτουργεί διαφορετικά και με σεβασμό, απέναντι στους αντιπάλους του. Παρότι ο Παπαδόπουλος λέγεται πως ζήτησε συγνώμη, οι εξελίξεις έχουν δρομολογηθεί, καθώς υπάρχουν πληροφορίες πως θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στην αθλητική δικαιοσύνη, απ΄όπου αναμένεται βαριά “καμπάνα” ενώ λέγεται πως έχει κατατεθεί και μήνυση από τον Χρήστο Κουτσοσπύρο. Χαρακτηριστική η φωτογραφία με τον Δέλλα όταν βγήκαν από τα αποδυτήρια.delas_papado Τέλος ο Νίκος Παπαδόπουλος από τον ΟΦΗ

Στην επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ-Παναιτωλικός αναφέρεται:

«Στο ημίχρονο του αγώνα ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας μας δέχτηκε αναίτια, απροειδοποίητη και ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ επίθεση με γρονθοκόπημα από τον προπονητή του ΟΦΗ στη φυσούνα εισόδου στον αγωνιστικό χώρο, παρουσία δεκάδων παριστάμενων, μεταξύ των οποίων και αξιωματούχοι (παρατηρητές, διαιτητές). Απαράδεκτη συμπεριφορά που γυρίζει το ποδόσφαιρό μας δεκαετίες πίσω και δεν διαγράφεται με προσχηματικές “συγνώμες” συνοδευόμενες από ανυπόστατες δικαιολογίες»
neadrasis.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics