Breaking News
09 Φεβρουαρίου 2019

Απρόοπτο με τον Παπαστεριανό -που προστέθηκε στις τρεις ήδη υπάρχουσες απουσίες- προέκυψε στην τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ ενόψει του ματς με την ΑΕΚ.

 

 

Με απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ.

Ο Μανώλης Παπαστεριανός δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της προπόνησης λόγω ενοχλήσεων στο γαστροκνήμιο και αποκλείστηκε από την αποστολή.

Πρόβλημα που προστέθηκε στα ήδη υπάρχοντα, αφού Ποτουρίδης και Γιαννούλης απουσιάζουν λόγω τραυματισμού και ο Μεγιάδο λόγω τιμωρίας.

Αντίθετα, η αποστολή περιλαμβάνει δύο νέα πρόσωπα, αφού Βαζ και Φερέιρα συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην 18άδα.

Αναλυτικά, την αποστολή αποτελούν οι: Στρέζος, Σωτηρίου, Δεληγιαννίδης, Μπράουν, Κοροβέσης, Μιχόγεβιτς, Παπάζογλου, Κυριακίδης, Νάστος, Σακόρ, Ναμπί, Νέιρα, Ντίνας, Βαζ, Φερέιρα, Γιακουμάκης, Βουό, Πέρσον.
sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics