Breaking News
10 Φεβρουαρίου 2019

Η ομάδα μας δεν τα κατάφερε απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την ήττα με 1-0, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος "Super League Σουρωτή".

 

Ο ΟΦΗ είχε την πρώτη του καλή στιγμή μόλις στο 2ο λεπτό, με τον Δεληγιαννίδη να ανατρέπεται εντός περιοχής από τον Χούλτ, ο διαιτητής όμως έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι. Στο 5’ η ΑΕΚ απείλησε για πρώτη φορά, με τον Κλωναρίδη να σουτάρει από πλάγια θέση, μετά από πάσα του Λιβάγια, όμως η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 18' ο Βάζ, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τα "ασπρόμαυρα", σούταρε από δεξιά και ο Μπάρκας με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε.

Στο 37ο λεπτό η ΑΕΚ κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν ο Αλμπάνης γύρισε στον Λιβάγια και ο Κροάτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Στρέζου.

Στο β' ημίχρονο ο ΟΦΗ δημιούργησε ευκαιρίες, με κορυφαίες αυτή στο 51', με τον Κυριακίδη να κάνει το σουτ και την μπάλα να περνά ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μπάρκα αλλά και στο 56', όταν το σουτ του Γιακουμάκη πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας των "κιτρινόμαυρων".

ΟΦΗ (Χ. Βέρα): Στρέζος, Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου, Μιχόγεβιτς, Κοροβέσης, Κυριακίδης, Νάστος (73’ Σακόρ), Ναμπί, Νέιρα (58’ Σόουζα), Βαζ, Γιακουμάκης (73’ Βουό)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics