Breaking News
15 Μαρτίου 2019

Το SDNA γράφει για τις κινήσεις που σχεδιάζει ο μεγαλομετόχος του ΟΦΗ στην περιοχή της Κρήτης, καθώς και το…άκυρο που έπεσε στον Σάκη Τσιώλη για το δρομολόγιο με προορισμό το Ηράκλειο.

 


Αδυνατεί να σηκώσει κεφάλι ο ΟΦΗ, παραμένοντας κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού, έξι αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος.

Συν τοις άλλοις, η κρητική ομάδα κινδυνεύει να πληρώσει με… σκληρό νόμισμα παλιές «αμαρτίες», εφόσον τελικά υποβιβαστεί (όπως τιμωρήθηκε πρωτοδίκως) για εξωαγωνιστικούς λόγους, λόγω του περιβόητου αγώνα με τον Αιγινιακό την περίοδο που έπαιζε στην Football League.

Όλα αυτά πάντως δεν επηρεάζουν διόλου ούτε την δημοτικότητα του Μιχάλη Μπούση στον οργανισμό του ΟΦΗ, που ήταν και εξακολουθεί να κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα, ούτε τις επενδυτικές ορέξεις του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία στο γεωγραφικό διαμέρισμα της Κρήτης.

Σε επαγγελματικό επίπεδο και εκτός ποδοσφαίρου, διότι η ζωή δεν είναι μόνο μπάλα.

Η ανάμειξη του μεγαλομετόχου της κρητικής ΠΑΕ με τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου αποτελεί το εφαλτήριο και για μετέπειτα επενδύσεις στο νησί, δεδομένου πως ο ομογενής επιχειρηματίας ήρθε για μείνει στην Ελλάδα και έχει πολλά σχέδια.

Επί του παρόντος διανύει το «χρόνο του μέλιτος» με τον ΟΦΗ, χωρίς αυτό να τον εμποδίζει παρασκηνιακά να κάνει…ζέσταμα για τις μετέπειτα κινήσεις του στο γήπεδο των…επενδύσεων κι εκτός ποδοσφαίρου.

Και για το πρώτο εξ αυτών, θα υπάρχουν σύντομα εξελίξεις. Λίγη υπομονή.

Αυτά θα μαθαίνει και ο Σάκης Τσιώλης, κι όσο να΄ναι θα τον πιάνει μια μικρή μελαγχογλία.

Γιατί το λέμε αυτό;

Διότι σύμφωνα με όσα μας μετέφερε μια ιαματική (κρητική) πηγή, ο Καρδιτσιώτης τεχνικός έπαιξε σοβαρά να διαδεχτεί τον Νίκο Παπαδόπουλο στον πάγκο του ΟΦΗ, ωστόσο ο Γιάννης Σαμαράς θυμήθηκε τους Χάιμε Βέρα και Αλεσάντρο Ίσις και έκανε στον Έλληνα κόουτς μια πρώτη τάξεως...χαλάστρα.

Συμβαίνουν κι αυτά.

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics