Breaking News
16 Μαρτίου 2019

Πατρίκ Βουό και Ίσμαελ Σάσι συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην αποστολή του Χάιμε Βέρα για το παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό (17/03, 15:00).

 


Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Μακέντα και Φορτούνης σκοράρουν με ενισχυμένες αποδόσεις στο νέο Pamestoixima.gr! Όροι και προϋποθέσεις.


Ολοκληρώθηκε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η τελευταία προπόνηση των Ομιλιτών πριν την αναμέτρηση με τους Βοιωτούς.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γιάννης Ποτουρίδης, Ανέστης Νάστος, Άγγελος Οικονόμου, Γιώργος Στρέζος και Δημήτρης Κομεσίδης. Ο Αντίλ Ναμπί έκανε θεραπεία και όλοι οι παραπάνω αποκλείστηκαν από την αποστολή.

Η 18άδα που επέλεξε ο Χάιμε Βέρα είναι: Σωτηρίου, Δερμιτζάκης, Μιχόγεβιτς, Παπάζογλου, Δεληγιαννίδης, Γιαννούλης, Μπράουν, Κοροβέσης, Παπαστεργιανός, Μεγιάδο, Σακόρ, Ντίνας, Νέιρα, Βαζ, Φερέιρα Σόουζα, Σάσι, Βουό, Γιακουμάκης.

Όλοι οι υπόλοιποι αποκλείστηκαν από την αποστολή για λόγους τακτικής.
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics