Breaking News
20 Μαρτίου 2019

Κρίσιμη για τον ΟΦΗ είναι η σημερινή (20/3) μέρα καθώς στις 4 το απόγευμα θα εκδικαστεί η έφεση της Κρητικής ομάδας στην απόφαση της επιτροπής δεοντολογίας της ΕΠΟ για υποβιβασμο.


Αναφορικά με την έφεση του ΟΦΗ, οπρόεδρος Μιχάλης Μπούσης τόνισε: «Είναι δύσκολη υπόθεση, αλλά αν ο ΟΦΗ πέσει απ’ αυτό το πράγμα, θα είναι αδικία. Και θέλω από εσάς και από όλη την Κρήτη να στηρίξετε τον ΟΦΗ, γιατί αυτό που έγινε, δεν έπρεπε να γίνει».
Ο πρόεδρος του ΟΦΗ αναμενεται να τοποθετηθεί στη διαδικασία.


Στο πλευρό του ΟΦΗ θα βρεθεί και ο δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός ο οποίος θα παραστεί στην εκδίκαση της έφεσης από την Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

ekriti.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics